Een update over ANGSTSCHREEUW en vooral: BOEK TWEE!!!! DOODSANGST

Beste lezers,

De laatste tijd heb ik erg veel tijd gestopt in mijn Facebookpagina Angstschreeuw en mijn Instagram Vaneman_schrijver. Het gevolg: Hier op dit platform (annemiekevaneman.auteursblog.nl) even wat minder berichtjes van mij.

Dat houdt zeker niet in dat ik jullie vergeten ben hier.

Naast schrijven van boeken, werk ik op een basisschool in groep 7/8. De laatste weken zijn altijd wat hectisch. Ondanks Corona hebben we er alles aan gedaan toch een musical te organiseren. Deze musical heb ik dit jaar aangepast van 20 rollen naar 36 rollen. Daarnaast was de extra moeilijkheid dat we het geheel gefilmd hebben.

Je begrijpt nu waarschijnlijk al wel dat ik dat filmen samen met een collega zelf heb gedaan. Het neerzetten van verhaallijnen in beelden is ontzettend leuk om te doen en je hebt er zeker een hoop creativiteit voor nodig wat dan weer erg overeenkomt met het schrijven van een boek.

Na de groep 8 nog een nacht van 8 te geven waarbij we op school konden blijven slapen (lees, de nacht doorhalen) was ik compleet aan vakantie toe. Het schrijven van mijn tweede boek DOODSANGST lag even op een laag pitje. Wel heb ik geprobeerd jullie af en toe op de hoogte te houden via mijn andere social-media-kanalen.

Nu is mijn vakantie begonnen en jullie raden het al. Er is weer tijd om te schrijven.

Nadat ik contact had opgenomen met Boekscout om te vragen wanneer ik ongeveer mijn eerste ruwe versie van DOODSANGST moet insturen als ik deze in december wil uitbrengen werd ik totaal verrast. De tip kwam dat het een goed idee is om dit EIND DEZE ZOMERVAKANTIE al te doen. :)

Een ruwe versie inleveren van het script gaat zeker lukken. Ik ben nu het complete verhaal nogmaals aan het doornemen en stukken bij aan het schrijven of aan het veranderen, waarvan ik vind dat dit nog beter kan. Mijn streven is dan ook om zeker net zo een goed en dik boek neer te leggen als ANGSTSCHREEUW is geworden.

Helaas blijf ik als schrijver erg afhankelijk van een hoop mensen om mij heen. Ik heb mijn man dus lief aangekeken of hij weer alle tijdslijnen wil controleren. Ondertussen ben ik contacten aan het leggen met mensen die werken bij de politie om het recherche werk in mijn boek te laten controleren en heb een goede vriend (tevens leerkracht Nederlands) gevraagd om ook dit boek te redigeren. Daarnaast ga ik deze vakantie het boek zeker nog 1000x door om alles zo te maken dat ik helemaal tevreden ben.

Hoe het verloopt met ANGSTSCHREEUW? Deze week is mijn boek in de Jumbo Waagpassage Lelystad te koop aangeboden bij een leuke actie: Neem Lelystadse producten de vakantie in. Daarnaast heb ik contact gehad met Boekscout en wordt mijn boek vanaf komende dinsdag zichtbaar op bol.com. Ook probeer ik mensen persoonlijk te woord te staan die het boek gelezen hebben. Zo krijg je de beste feedback en het is vaak ook gezellig om ergens buitenshuis even een drankje te doen om over mijn boek te praten. In Nunspeet heb ik gesproken met iemand van vrouwenthriller.nl Zij heeft van mij een leesexemplaar gekregen om van kritiek te voorzien. Daarnaast hoop ik echt dat het boek wordt toegelaten op hun website. Dit is nog allemaal spannend en afwachten.

De verkoopteller staat momenteel op 140 boeken. Een aantal waar ik erg trots op ben. Hopelijk ga ik de 150 ook nog bereiken en wie weet wat er allemaal nog op mijn pad komt, zodra DOODSANGST ook wordt uitgegeven.

Binnenkort ga ik maar weer eens informeren hoeveel boeken er verkocht zijn bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad en boekhandel Osinga te Nunspeet. Hier liggen boeken van mij te koop omdat zij zo aardig zijn om met mij in zee te gaan. Een droom die uit is gekomen. Mijn boek in een boekenwinkel. Ik kijk ernaar uit om weer een nieuw stapeltje te brengen voor de verkoop.

Kortom: Deze bezige bij zit niet stil en is ontzettend druk voor jullie om ook DOODSANGST tot een succes te maken. Ik heb er zin in. Jullie ook?

Groetjes Annemieke Vaneman


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Nog 1 week!

We zijn de 60 gepasseerd! Op naar de 70! DOODSANGST

Voorbij de 50! Geef je op voor de promotiemailing

Boven de 40 e-mailadressen. BEDANKT!

Contract ondertekend verzonden